Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Πέντε αναμετρήσεις το Σάββατο

ΕΠΟ: Πέντε αναμετρήσεις το Σάββατο


Τελικώς, πέντε παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν αύριο, ημέρα Σάββατο, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής, όπως ανακοίνωσε σχετικά η ΕΠΟ. Για τον 3ο όμιλο, ο Κάστορας υποδέχεται τη Φλώρινα στο γήπεδο ΟΑΚΑ Καστοριάς. Στα πλαίσια του 6ου ομίλου διεξάγονται δύο αναμετρήσεις το Σάββατο, αφού στο γήπεδο Δ.Δ. Πλάνου, το Τσιλιβή φιλοξενεί τον Πανηλειακό, ενώ στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας, ο Μεσσηνιακός κοντράρεται με τον Τέλλο Άγρα. Στον 7ο όμιλο, ο Πανελευσινιακός μάχεται με τον Πανναυπλιακό και, τέλος, για τον 10ο όμιλο υπάρχει στο δημοτικό νέου Χωριού Αρμενίων το Ακρίτας-Ηρόδοτος. Και τα πέντε παιχνίδια του Σαββάτου ξεκινούν στις 16.00.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Αναφορικά με το πρόγραμμα της Κυριακής, τα παιχνίδι που ανοίγουν την αυλαία γίνονται στα πλαίσια του 8ου ομίλου στις 12.00 και είναι: Ιάλυσος-Αθηναϊκό στο δημοτικό στάδιο Ιαλυσού και Καρλόβασι-Άγιος Δημήτριος στο δημοτικό στάδιο Καρλοβασίου.

Στις 14.00 υπάρχει το ματς Φωστήρας-Μύκονος στο δημοτικό στάδιο Α’ Ταύρου για τον 8ο όμιλο

και το Κερατσίνι-ΑΕΛ Καλλονής στο δημοτικό Στάδιο Π. Σαλπέας για τον 9ο όμιλο. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αλλαγές στην ώρα, την Κυριακή στις 15.00 θα διεξαχθεί η συνάντηση Αστέρας Ρόκκα-ΑΕ Λευκίμμης για τον 5ο όμιλο στο δημοτικό στάδιο Ρόκκα. Από εκεί και πέρα, για τον 2ο όμιλο, το Αετός Σκύδρας-Διόσκουροι θα γίνει στο γήπεδο Καλυβίων, στον 5ο όμιλο έχουμε Ελαιόφυτο-Τηλυκράτης Λευκάδας στο στάδιο Emileon sport center, για τον 8ο όμιλο στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας, Νέα Ιωνία-Άγιαξ Ταύρου και, τέλος, στα πλαίσια του 9ου ομίλου Δάφνη Χίου-Αμφιάλη στο δημοτικό στάδιο Χίου.

ΠΗΓΉ : http://www.periferiako.com/

Αλλαγές στο Πρόγραμμα

Σήμερα Παρασκευή θα ανακοινωθούν από την ΕΠΟ οι αλλαγές
σε ημερομηνίες και ώρες που αφορούν το αγωνιστικό πρόγραμμα
του Σαββατοκύριακου.!!!!!!!!!!!